6 ugers Barsel Bootcamp v/ Personlig Træner Line Schmidts

Start: onsdag d. 8. januar 2020 kl. 10.00, eller onsdag d. 22. januar 2020 kl. 11.30.

 

Tilmeld dig via webshoppen : 8 Januar eller 22 Januar

Du kan også tilmelde dig via mail: info@urban-health.dk og betale senest 6 januar 2020

Vil du gerne genvinde og styrke din krop efter fødsel? Som mor ved jeg, at det kan være svært at kombinere træning med barselslivet og baby. Derfor har jeg udviklet et overskueligt efterfødselsforløb, hvor der er fokus på dig som mor og med respekt for dine behov – helt uden urealistiske forventninger, mål og dårlig samvittighed. Forløbet er for dig, der ønsker at gøre noget godt for dig selv og din krop, uden at skulle gå på kompromis med din dyrebare tid med dit barn. Der er altså plads til at være mor, og mens du giver den gas, er baby velkommen til at kigge på eller hjælpe dig med at få pulsen op.

Du træner sammen med max 5 andre mødre + børn, hvilket giver god tid og opmærksomhed til jeres personlige behov. Træningen er funktionel og er en kombination af styrke og puls. Hele kroppen vil blive trænet igennem, men der vil især være fokus på at styrke din ryg, bækken og mavemuskler. Vi arbejder med din indre styrke, kroppens kerne og holdning, samt udfordrer balancen. Alle øvelser tilpasses dig, dit behov og niveau og tager hensyn til delte mavemuskler, kejsersnit, bristninger og andre komplikationer/skader*.

Der er ingen krav til dit niveau, og alle kan være med uanset udgangspunkt. Du kan deltage, når du er kommet ovenpå efter fødslen. Jeg anbefaler, at du som minimum har været til 8 ugers tjek hos egen læge.

 FORLØBET INKLUDERER:

  • 6 ugers efterfødselsforløb med 1 ugentlig gruppetræning (á 60 min. varighed) i Urban Healths yogasal.
  • 1 x personlig opstartssamtale*, så vi kan tilrettelægge Bootcampen til dig.
  • 1 x personligt og skræddersyet træningsprogram, som laves ud fra dine ønsker og behov.
  • Træning på et lille lukket hold med op til 6 mødre + børn.
  • Mulighed for punktmåling ved opstart og afslutning af forløbet.
  • Opskrifthæfte med inspiration til sunde og nemme måltider.
  • Adgang til en lukket facebookgruppe, hvor du har mulighed for at stille spørgsmål og få råd ift. træning, kost og sundhed generelt under hele forløbet.

 

PRISEN ER 1999 kr. pr. person

Book din plads via webshoppen her 8 januar eller 22 januar. Når købet er gennemført, er du tilmeldt. Tilmeldingen er bindende, og pengene gives ikke retur, medmindre Bootcampen aflyses. Når du tilmelder dig forløbet, er du indforstået med, at al træning, både for dig og din baby, er på eget ansvar.

Har du spørgsmål vedr. Bootcampen er du velkommen til at skrive til traenmedline@gmail.com eller ringe til Line Schmidt på tlf. 40 46 45 43.

* Opstartssamtalen foregår telefonisk eller via Facetime.

* Giv venligst besked inden træningen påbegyndes, hvis du har særlige behov, skader eller komplikationer, som skal tages hensyn til.

* Obs. Forløbet oprettes ved min. 3 deltagere.