6 ugers Barsel Bootcamp v/ Line Schmidts

Tilmeld dig 23 oktober eller 6 november

Line Schmidts 6 Ugers Barsels Bootcamp er et personligt, målrettet og effektivt efterfødselsforløb for dig, som er klar på at kickstarte din træning og genvinde styrken efter fødsel, samt få mere energi og overskud i en dynamisk hverdag med baby.

Forløbet er for dig, som ønsker at kombinere personlig træning med holdtræning. Du træner sammen med max 5 andre seje mødre og mig, Line Schmidt, som er uddannet personlig træner og professionsbachelor i ernæring og sundhed. Jeg er vild med disse små lukkede hold, hvor der er god tid og opmærksomhed på jeres personlige behov.

På de 6 uger vil der være fokus på, at du får opbygget en god grundstyrke og får en masse træningsinspiration. Derudover vil der altid være plads til at tale om, hvordan du har det i dit moderskab og rig mulighed for at sparre med mig og de andre mødre på holdet.

Der er ingen krav til dit niveau og alle kan være med – uanset træningsbaggrund, -erfaringer eller form. Træningen tager hensyn til dig, der har været gravid og født. Du kan deltage, når du er kommet godt ovenpå efter fødsel. Jeg anbefaler, at du har været til 8 ugers tjek hos egen læge, inden du deltager i træningen.

Forløbet indeholder 1 ugentlig fællestræning i salen hos Urban Health & Yoga: Amagerbrogade 253-255, 2300 København S, samt 2 hjemmetræninger med et personligt og skræddersyet træningsprogram.

Du bestemmer selv, om du vil have baby med eller komme alene. Din guldklump kan sove i barnevognen, mens du får pulsen op, sved på panden og smil på læben. Er baby vågen, kan han/hun heppe på sin seje mor eller indgå i træningen.

Opstartsdatoer for Line Schmidts 6 Ugers Barsels Bootcamp:

Pladser: MAX 6 deltagere, så der er tid og fokus på den enkelte deltager. Obs: Forløbet oprettes ved min. 3 deltagere.

Du får:

  • 6 ugers effektivt efterfødselsforløb
  • Opstart med en 1:1 vejledende og personlig samtale via Facetime, hvor det er muligt at få vejledning ift. kost og træning (og amning). Opstartssamtalen skal foregå, inden forløbet starter.
  • Et personligt og skræddersyet træningsprogram, som tager udgangspunkt i dig, herunder dine ønsker og behov. Programmet vil være en del af forløbet med henblik på 2 ugentlige træninger, og kan laves hvor som helst med eller uden baby: fx hjemme i stuen, i parken, på legepladsen, i baggården eller i et fitnesscenter – hvor det end passer dig.
  • Adgang til en lukket Facebookgruppe, hvor du har mulighed for at stille spørgsmål, få råd og vejledning under hele forløbet.
  • 6 timers fællestræning med max 5 andre seje mødre (1 træning pr. uge i 6 uger)
  • Tilbud på fremtidige køb af personlig træning, hjemmetræning, forløb og workshop.

 

Pris: 1999 kr.

Du køber forløbet via Urban Healths webshop: link til webshop. Når købet er gennemført, er du tilmeldt forløbet. Derefter modtager du en bekræftelse på mail, og vi aftaler et tidspunkt for opstartssamtalen. Når du tilmelder dig forløbet, er du indforstået med, at al træning, både for dig og din baby, er på eget ansvar.

Hvad består træningen af?

Træningen består primært af funktionel træning dvs. træning med egen kropsvægt. Vi arbejder med din indre styrke, kroppens kerne, holdning og udfordrer balancen. Alle øvelserne tager hensyn til dig, der har født, og kan tilpasses dig og dit behov. Hele kroppen vil blive trænet, men der vil være et særligt fokus på bækken, mave og ryg der har været på overarbejde under graviditet og fødsel. Samt skuldre og baller, som har brug for ekstra kærlig opmærksomhed i forbindelse med amning/flaske og baby-løft.

Hvem kan deltage?

Du kan deltage på forløbet, når du er kommet godt ovenpå efter fødslen. Jeg anbefaler, at du har været til 8 ugers tjek hos egen læge, inden du deltager i træningen. Øvelserne kan tilpasses, så de passer til dig og dine behov, men det er vigtigt, at du hele tiden mærker efter og lytter til din krop. Giv besked inden træningen påbegyndes, hvis du har særlige behov, skader eller komplikationer, som skal tages hensyn til.

Lyder det som noget for dig, og har du lyst til at høre mere?

Jeg vil rigtig gerne invitere dig til et gratis og uforpligtende infomøde, hvor du kan blive klogere på, hvad forløbet kan gøre for dig og din træning. På mødet vil du have mulighed for at stille spørgsmål, samt møde mig, Line Schmidt. Jeg er uddannet personlig træner og professionsbachelor i ernæring og sundhed, har flere års erfaring som træner og vejleder, hvor jeg har hjulpet mødre, kvinder og mænd ift. træning og kost. Derudover er jeg mor til to små spilopper: Uma på 3 år og Molly på 11 mdr.

 

Hvornår:

Jeg afholder infomøde onsdag d. 16/10 kl. 10.00 

Hvor:

Infomøderne foregår i salen hos Urban Health & Yoga: Amagerbrogade 253-255, 2300 København S.

Du er velkommen til at tage baby med. Der er gratis parkering uden for døren, hvis du er i bil.

Jeg glæder mig til at se dig!                            

Har du spørgsmål vedr. forløbet er du velkommen til at skrive til traenmedline@gmail.com eller ringe til 40 46 45 43