Barsel Bootcamp - Juletilbud - 5 uger

JULE TILBUD: kr. 995,00 ( spar 50%) - Tilmeld dig her

5 Ugers Barsels Bootcamp v./ Line Schmidt hos Urban Health

Bootcampen starter onsdag d. 20/11 kl. 11.15. 

Efter en graviditet og fødsel har man brug for at genvinde styrken og formen igen. Men det kan virke uoverskueligt i en ny hverdag med en lille en. På 5 Ugers Barsels Bootcamp får du hjælp og støtte til at genoptræne kroppen efter fødsel, samt booste din træning, så du kan blive barsels-fit.

Hvad er 5 Ugers Barsels Bootcamp?

Det er et personligt, målrettet og effektivt efterfødselsforløb for dig, som er på barsel og som ønsker at genvinde styrken efter fødsel og blive barsels-fit, samt få mere energi og overskud i en hverdag med baby/børn.

På de 5 uger vil der være fokus på, at du får opbygget en god grundstyrke og får en masse træningsinspiration. Bootcampen indeholder 1 ugentlig fællestræning sammen med max 5 andre seje mødre og deres skønne babyer. Træningen udgør størst delen af Bootcampen og består af funktionel træning, samt en kombination af styrke, cardio og puls. Derudover vil der altid være plads til at tale om, hvordan du har det i dit moderskab og rig mulighed for at sparre med mig og de andre mødre på holdet –  det bliver din aktive mødregruppe.

Hvilken form for træning laver man?

Træningen består primært af funktionel træning dvs. træning med egen kropsvægt. Vi arbejder med din indre styrke, kroppens kerne, holdning og udfordrer balancen. Hele kroppen vil blive trænet effektivt og kærligt igennem, og der vil være et særligt fokus på at genopbygge styrken omkring bækkenbunden, mave og ryg. Alle øvelserne tager hensyn til dig, der har født, og kan tilpasses dig og dit behov. Det er vigtigt, at du hele tiden mærker efter og lytter til din krop.

Hvem kan deltage?

Der er ingen krav til dit niveau og alle kan være med: uanset træningsbaggrund, - erfaringer og form. Jeg anbefaler, at du har været til 8 ugers tjek hos egen læge, inden du deltager i træningen. Giv venligst besked inden træningen påbegyndes, hvis du har særlige behov, skader eller komplikationer, som skal tages hensyn til.

 

Hvor og hvornår er træningen?

Hvor: Urban Health & Yoga: Amagerbrogade 253, 2300 København S

Hvornår: onsdag kl. 11.15 (uge 47-51)

 

Hvad får du med i Bootcampen?

  • 5 fællestræninger (1 træning á 1 times varighed om ugen i 5 uger).
  • Et personligt og skræddersyet træningsprogram, som laves ud fra dine ønsker, behov og træningsmål.
  • En personlig opstartssamtale*, så vi kan tilrettelægge Bootcampen til dig.
  • Vejledning* ift. kost og træning (evt. ift. amning).
  • Adgang til en lukket Facebookgruppe, hvor du har mulighed for at stille spørgsmål, få råd og vejledning under hele forløbet.
  • Tilbud på fremtidige køb af personlig træning, hjemmetræning, forløb og workshop hos Line Schmidt.

 Hvad er prisen?

Jule tilbud: KUN 995 kr. pr. person (spar 50%*)

Er der begrænset pladser?

Ja. Der er plads til MAX 6 deltagere, så der er tid og fokus på den enkelte. Obs: Bootcampen oprettes ved min. 3 deltagere.

Hvordan booker jeg en plads?

Tilmeld dig lige her. Når købet er gennemført, er du tilmeldt Bootcampen. Tilmeldingen er bindende og pengene gives ikke retur medmindre Bootcampen aflyses. Når du tilmelder dig forløbet, er du indforstået med, at alt træning, både for dig og din baby, er på eget ansvar.

 Har du spørgsmål vedr. Barsels Bootcampen er du velkommen til at skrive til traenmedline@gmail.com eller ringe til 40 46 45 43.

 

* Opstartssamtalen foregår telefonisk eller via Facetime.

* Vejledningen ift. kost og træning (evt. ift. amning) er en del af den personlige samtale. * Rabatten er beregnet ud fra 6 Ugers Barsels Bootcamp, hvor prisen er 1999 kr. pr. person.