Efterfødsel Pilates

 Kom stærkt tilbage efter din graviditet og fødsel.

Efterfødsels Pilates


Nyt hold kommer snarest

Vores Efterfødsel Pilates hold er et lille hold for kun 8 deltagere, hvor der ligges vægt på der er tid til den enkelte. Vores mål er at genopbygge hele din krop på en blid og nænsom måde. Der vil derfor i starten lægges vægt på vejrtrækning, bækkenbunden og dybe mavemuskler, dog bestræbes der på at få styrket hele kroppen hver gang, så du kan blive stærk til at klare hverdagens løft

Holdet er egnet til både kejsersnit og vaginal fødende, øvelserne bliver justeret efter dig.

Du er velkommen til at deltage 6-8 uger efter din fødsel. Din lille guldklump er ikke en del af træningen, men er selvfølgelig velkommen med.

Holdet er lukket og løber over 8 uger, 1 gang om ugen. Pris kr.850,00.

Er der stor interesse, kan vi åbne et ekstra hold og har det eksisterende hold interessere i at forsætte, kan vi forlænge forløbet efter aftale.

Barnevogne kan holde lige udenfor salen, hvor der også er en dør direkte ud.

Er du i tvivl om dette hold er noget for dig, så ring eller skriv endeligt til os på info@urban-health.dk / tlf 50252233, så står vi til rådighed for spørgsmål og vi tager gerne en snak med dig inden tilmelding.

For mødregrupper

Er I en mødregruppe, der ønsker at gå sammen, så tag endeligt kontakt til os, så kan vi muligvis oprette et hold separat til jer.