Efterfødsel Yoga

Efterfødsel Yoga - Holdopstart næste gang  - d. 24.august 22 - 8 ugers forløb - Hver onsdag kl. 9.30 - 10.45. - Pris kr. 950,00 ( i uge 37 er træningen om mandagen)

efterfødsel yoga amager

Tilmeld dig her - Klik her

Vores Efterfødsel Yoga hold er et lille hold for kun 8 deltagere, hvor der ligges vægt på der er tid til den enkelte. Vores mål er at genopbygge hele din krop på en blid og nænsom måde inkl at få spændinger ud af kroppen.

Der vil derfor i starten lægges vægt på vejrtrækning, bækkenbunden og dybe mavemuskler, dog bestræbes der på at få styrket hele kroppen hver gang, så du kan blive stærk til at klare hverdagens løft og udfordringer.

Holdet er egnet til både kejsersnit og vaginal fødende, øvelserne bliver justeret efter dig.

Du er velkommen til at deltage, når du har været til dit 8 ugers tjek og fået "go" fra lægen. Din lille guldklump er ikke en del af træningen, men er selvfølgelig velkommen med.

Holdet er lukket og løber over 8 uger, 1 gang om ugen. Pris kr.950,00.

Barnevogne kan holde lige udenfor salen, hvor der også er en dør direkte ud ellers kan det aftales med instruktør, at de kan holde i gården.

Forløbet gennemføres ved minimum 3 deltagere.

Er du i tvivl om dette hold er noget for dig, så ring eller skriv endeligt til os på info@urban-health.dk / tlf 50252233, så står vi til rådighed for spørgsmål og vi tager gerne en snak med dig inden tilmelding.

Du kan sikre din plads her

Læs vores retningslinjer om corona her og vilkår og betingelser her