Bowspring Yoga

Bowspring er en moderne yogaform, udviklet til den måde vi bruger/ikke bruger vores krop i dag. Der arbejdes med hele kroppen, så den bevidstgøres, bruges og trænes i alle øvelser. Bowspring er ’Functional Movement’.

Vi arbejder med kroppen som den er konstrueret til at bevæge sig og blive brugt. Der arbejdes med at aktivere alle muskelgrupper i træningen, det giver stor styrke og smidighed. Bagsiden af kroppen, hvor nogle af de største muskelgrupper sider, arbejder vi bevidst med at styrke, så de kan arbejde som de er tiltænkt og vi derved kan bevæge os med lethed, lige meget om vi dyrker en specifik sport eller blot bevæger os rundt i verden. En anden vigtig del af undervisningen er arbejdet med vejrtrækningen, så træningen øger bevidstheden om kroppen, så man kan gå ud i verden med større bevidsthed om sig selv og sine behov. Mærker man sig selv, mærker man også andre bedre

Bowspring er for alle, alle kan være med uanset alder og fysisk formåen og alle kan få noget ud af det.

Disse hold skal klart prøves, da det er en forholdsvis nu træningsform i Danmark. Charlotte Algreen vores instruktør brænder for det, det når helt udover kanten og det smitter. Det er en sjov måde at komme i form på.

Her er et lille klip med Charlotte Algreen, der viser hvordan Bowspring Yoga ser ud

 

Vil du se hele vores holdplan, klik her

Se hvordan du tilmelder dig / eller priser her

Generelle vilkår og betingelser her