Intro til en hverdag med æteriske olier 8 dec. kl. 10 - 12

Intro til en hverdag med æteriske olier - 8 december kl. 10-12 - Køb billet her

Vil du lære mere om æteriske olier og hvad de kan gøre for dig i din hverdag? Så kom og vær med til en spændende formiddag med introduktion til “naturens værktøjskasse” og de rene, terapeutiske æteriske olier fra dōTERRA.

Til at afholde workshoppen har vi Tanja Ottesen, som også er vores dygtige yogainstruktør. Tanja Ottesen arbejder både med Yoga og æteriske olier fra dōTERRA og har en enorm stor viden om æteriske olier, både om deres fysiske egenskaber, men også hvordan de styrker os mentalt og følelsesmæssigt, når vi bruger dem i vores dagligdag.

I løbet af formiddagen vil Tanja komme ind på,  hvordan du sikkert og effektivt kan bruge de essentielle olier på alle mulige måder i dit og din families liv.

Vi vil komme ind på emner som:

Boost af immunsystemet
Stress og søvnproblemer
Emotionel og følelsesmæssig støtte
Fordøjelse
Åndedrættet og respiratoriske udfordringer
Hudpleje
Energiniveau
Fysiske spændinger og smerter
Kemifri rengøring
Og meget andet...

Du vil høre om oliernes renhed og potens, hvorfor de er sikre for hele familien, samt hvorfor de virker så fantastiske. Du vil også blive inspireret af hvor nemme og effektive de er at bruge.
Du vil gå hjem med tips til dine egne personlige behov og (hvis du ønsker at benytte olierne) få hjælp til at bestille dem, og få gang i dit naturlige medicinskab med det samme.

Arrangementet afholdes i vores skønne yoga sal søndag den 8 december kl. 10-12. Prisen er 55 kr.

Tilmelding er nødvendig da der er et begrænset antal pladser. Billet købes direkte i webshoppen her

Vi glæder os til at se dig!