Intro til en hverdag med æteriske olier d. 10 nov. kl10-12

Urban Health, søndag 10. november kl 10-12 - Køb din billet her

Intro til en hverdag med æteriske olier v. Caroline Cain

Vil du lære mere om æteriske olier og hvad de kan gøre for dig i din hverdag? Så kom og vær med til en spændende formiddag med introduktion til “naturens værktøjskasse” og de rene, terapeutiske æteriske olier fra dōTERRA.

Til at afholde workshoppen har vi inviteret naturopathic nutritionist og eating psychology coach Caroline Cain, der har hjulpet hundredvis af kvinder med at transformere deres liv og helbred gennem årene. Caroline arbejder nu fuld tid med de æteriske olier fra dōTERRA og har en enorm stor viden om æteriske olier, både om deres fysiske egenskaber, men også hvordan de styrker os mentalt og følelsesmæssigt, når vi bruger dem i vores dagligdag.

I løbet af formiddagen vil Caroline dele ud af sin passion og viden, og du vil få mulighed for at prøve olierne, lære hvad en æterisk olie er og hvordan du sikkert og effektivt kan bruge de essentielle olier til alle mulige måder i dit og din families liv.

Vi vil komme ind på emner som:

Boost af immunsystemet
Stress og søvnproblemer
Emotionel og følelsesmæssig støtte
Fordøjelse
Åndedrættet og respiratoriske udfordringer
Hudpleje
Energiniveau
Fysiske spændinger og smerter
Kemifri rengøring
Og meget andet...

Du vil høre om oliernes renhed og potens, hvorfor de er sikre for hele familien, samt hvorfor de virker så fantastiske. Du vil også blive inspireret af hvor nemme og effektive de er at bruge.
Du vil gå hjem med tips til dine egne personlige behov og (hvis du ønsker at benytte olierne) få hjælp til at bestille dem, og få gang i dit naturlige medicinskab med det samme.

Caroline taler engelsk, men forstår det meste dansk og vil kunne supplere og oversætte om nødvendigt.

Arrangementet afholdes i vores skønne yoga sal søndag den 10. november kl. 10-12. Prisen er 55 kr.

Tilmelding er nødvendig da der er et begrænset antal pladser. Billet købes direkte i webshoppen her

Vi glæder os til at se dig!