Yoga Fornøjelse - Bedre Fordøjelse


Fordøjelse yoga

Information om forløbet

1,5 mio danskere har større eller mindre problemer med fordøjelsen. Lige fra oppustethed, luft i maven, mavesmerter, løs afføring, forstoppelse, afhængig af husk, tarmbetændelser etc.

Vi har i Urban Health allierede os med fantastiske Yogalærer Lisbeth Weien, hvor vi sammen vil give en kærlig hånd til din fordøjelse med et 8 ugers yoga fordøjelses forløb

I forløbet vil der primært være fokus på yogaøvelser med tvist og opad/ned gående øvelse, samt specielle vejrtrækningsøvelser for at stimulere tarmenes forløb/peristaltik og heri styrke fordøjelsen. Øvelserne bliver udført blidt, så alle kan være med.

Derudover vil der være introduktion og øvelser med massage og akupressurteknikker til fødder, krop samt mave, som både udføres med hænder, bolde og foamroller.

Akupunktør Mette Storm Aufeldt vil stå for undervisningen med akupressurteknik og mavemassage til at styrke fordøjelsen.  

Alt efter hvilke deltagere og lyst på holdet, kan vi aftale at afslutte to gange med øreakupunktur til appetitregulering/sukkerafhængighed, da dette ofte er en ubalance ved fordøjelsesproblemer. Dette aftaler vi den første dag sammen.

Tilmelding:

Tilmeld dig under vores online booking – holdbooking d 6 juni – Holdet oprettes ved minimum 5 deltagere og max 10 deltagere. Du er også velkommen til at tilmelde dig på mail info@urban-health.dk

Pris kr. 995,00 for forløbet.

Tilkøb øreakupunkturpakke kr. 300,00, aftales i forløbet.

Alle kan være med uanset alder, køn og om du er helt ny i yoga eller øvet.

Er du i behandlingsforløb på hospital/læge spørg din læge om det er ok at du deltager.

Torsdag d. 20/6 vil holdet undtagelsesvis starte kl. 18.15

Vi sender en bekræftelse for tilmeldingen hurtigst muligt. Betaling skal først ske, når vi ved der er nok deltagere.

Har du spørgsmål eller er i tvivl om noget, så er du altid velkommen til at ringe 50252233 eller maile os info@urban-health.dk.