Instruktører

***** Under opdatering********

 

Bowspring yogalærer

Charlotte Algreen

Charlotte Algreen

Har aktivt dyrket yoga siden 2005 og over årene taget en række yogauddannelser i både Yoga Teknik i Hamsa Yoga hos Simon Krohn & Hektor Soham Johansen, Hands-on, Play & Support hos Simon Krohn og Jeppe Skovgaard, Styrk og smidiggør din iliopsoas og Trust Yourself med Michael Bjerrum.

Siden 2015 er min praksis blevet en Bowspring Yoga praksis, da det at bruge og aktivere hele kroppen i øvelserne giver mere mening for mig, både kropsligt og mentalt. Grunden til at Bevægelse er inspireret af Bowspring Yoga – er fordi jeg er i gang med at blive certificeret Bowspring Yoga lærer og ikke vil kalde undervisningen det, før mit certifikat er i hus.

Men jeg har deltaget i adskillige retreats og taget min Bowstorativ Teacher Training med Ditte Bykjærholm Nielsen, Kroppens 10 nøgle punkter hos Ditte Bykjærholm Nielsen og Sisse Dall. Flere Bowspring workshops og  Masterclasses med blandt andre Ditte Bykjærholm Nielsen, Sisse Dall( har igennem de sidste par år taget enetimer med Sisse), Jonathan Boyd, Saskia Griffiths, Christy Punnet, Megan Panchinin og selvfølgelig Desi Springer & John Friend(Grundlæggerne af Bowspring Yoga). Og deltager løbende i kortere og længere workshops og undervisningsforløb med undervisere fra ind og udland. Blandt andet skal jeg på forlænget Bowspring workshop weekend med Desi Springer og John Friend i maj og på 6 dages Bowspring Deep Dive workshop med grundlæggerne i Østrig i juni.

_________________________________________________________________ 

Pilates instruktør : Dorthe Bille Nielsen

Dorthe Bille Nielsen - Pilates

Dorthe er fuldt certificeret klassisk pilates instruktør med over 8 års undervisningserfaring. Hun er godkendt som personlig træner fra the Pilates Standard og tager løbende kurser og workshops for at holde sig opdateret -

 

Dorthe har desuden eksamen i bevægelses anatomi fra læge Ole Købke.

 

Elsker at arbejde med mennesker og følge eleverne i at nå deres mål. Holder af at bevæge sig og være fysisk aktiv.