Instruktører

 Yogalærer -Tanja Ottesen

Tanja er Advanced Certificeret Jivamukti Yoga lærer og Yin yogalærer med over 1500 timers uddannelse og mere end 10 års undervisningserfaring. Tanja arbejder til daglig med kropsterapi i København og tilbyder ugentlige yoga klasser, inspirerende kurser samt fordybende workshops og retreats. Tanja brænder for yoga som en holistisk praksis. Hendes undervisning, der guides fra hjertet, er kendt for at være øjenåbnende, inspirerende og tankevækkende, og er altid fyldt med passion, nærvær, grundighed og kærlighed.

Tanja underviser i vinyasa flow, yin yoga og graviditetsyoga hver onsdag. Samt arbejder hun også som massør hos os

________________________________________________________________

Yogalærer - Nina Eklund - 36 år og bor i København. 

 

Uddannelse :300 certificeret yogalærer med speciale i yin yoga, meditation, børn & unge. 

Yoga  har de sidste 10 år været en stor del af mit liv. Mit første møde med yoga var, min mormor der i en alder af 90 år stadig lavede yoga udfra de 5 tibetanere, så det mest som gymnastik på det tidspunkt 

Senere hen var det i yoga, at jeg fandt mit pusterum, "Det handler ikke om at nå dine tæer, men hvad du lærer på vejen ned". Jeg startede selv med yoga for at blive mere smidig. 

Fandt senere ud af at smidighed er en kompleks størrelse, der omhandler bindevæv, knogler måden vi er bygget på. Undervejs på min yoga rejse opdagede jeg noget der var langt mere dyrebart, jeg lærte var at lytte til min krop og dens signaler.

Yogaen har været & er mit anker og giver mig redskaber til livets sorger glæder & udfordringer. 

En gave for krop & sind jeg nu giver videre til mine elever børn som voksne 

Namaste Nina Eklund

Vil du læse mere om Nina, se hendes hjemmeside, instagram

www.positivemind-strongbody.com ,Insta: positivemind.strongbody

 ________________________________________________________________

Yogalærer - Lisbeth Weien

 

Uddannet RYS200 yoga alliance i 2016 og restoretiv yoga uddannet i 2017.

Har indtil nu undervist på små hold med stor mulighed for individuel assistering og kan også bedst lide, når der er tid til den enkelte.

Har arbejdet med cafe/yoga under kræftens bekæmpelse

Glæder mig nu til at undervise special hold for Brystkræft opererede og Yoga Fornøjelse - Bedre fordøjelse, samt Blid Yoga.

 ____________________________________________________________

Yogalærer Ejsa Andersen

Yoga for mig handler om at hjælpe dig til at mærke din krop, at få dig fra hoved og ned i kroppen, at finde den perfekte stilling indefra, da det er her yogaen kommer fra.

Jeg baserer alt min undervisning på at være tilstede for dig, derfor laver jeg, for det meste ikke selv de stillinger jeg guider dig ind i. At blive guidet verbalt hjælper dig til selv at mærke og vokse i de forskellige stillinger, at finde den perfekte stilling i den krop du er i lige nu.

Som uddannet og praktiserende thaiyoga massør, kender jeg vigtigheden af berøring. Derfor er ”hands on” en blid guidende hånd, en stor del af min undervisning. Det er fantastisk at se hvordan kroppen kan bevæge sig ind i en stilling, og ved kun den blideste berøring kan vokse i selv samme stilling med en helt ny oplevelse.

Yoga for mig er at leve fuldt ud, her hvor jeg nu engang er lige nu.

Hvem er jeg? En rejselysten globetrotter - Udadvendt livsnyder - Positiv yogaelsker - Top yoga alignment nørd - Smilende optimist - Madelskende grovæder - Meditations believer - Livsglad rødvins elsker med levevej som yogalærer, Yoga-retreat arrangør og ThaiYogaMassør.

Her kom yoga ind i mit liv:

Da jeg pga en alvorlig skade i nakken besluttede mig om at tage en yoga uddannelse i Nepal, var det udelukkende for at heale min fysiske krop.

Min krop blev stærkere og "Ja "min skade er ikke længere at mærke, men jeg blev meget klogere end det. Jeg blev bevidst om kroppen holistisk, at alt i krop, sind og sjæl hænger sammen, som betydningen af "yoga" så smukt udtrykker, "Forening". Jeg var ramt.

Da jeg kom hjem var jeg slet ikke færdig med at udvikle mig, så jeg tog meget hurtigt efter en uddannelse mere, en mere, en mere....

Uddannelse : 400 timer/2 måneders traditionel yoga, Nepal -200 timers RYT. Hamsa v. Simon Krohn og Soham.- 50 timers asana teknik, v.Simon Krohn og Soham.- 90 timers RYT børneyoga uddannelse, v. Emma Maria Vincent, Det lille Yogahus -.150 timers RYT, Yang, v.David Lurey, Find balance.-150 timers RYT Yin v. Miriam Wagner- 5 ugers MBSR mindfulness kursus.- Thaiyogamassage Uddannelse. - -Overbygninger -30 timers overbygning restorative yoga.- 30 timers yin yoga in Asia - Yoga Nidra - Meditation.

Retreats og workshops med bla Simon Krohn,  Simon Park, Sianna Sherman, Barbra Noh, Meghan Currie

Rejsen er ikke slut endnu, heldigvis ♥

_________________________________________________________________

Bowspring yogalærer

Charlotte Algreen

Charlotte Algreen

Har aktivt dyrket yoga siden 2005 og over årene taget en række yogauddannelser i både Yoga Teknik i Hamsa Yoga hos Simon Krohn & Hektor Soham Johansen, Hands-on, Play & Support hos Simon Krohn og Jeppe Skovgaard, Styrk og smidiggør din iliopsoas og Trust Yourself med Michael Bjerrum.

Siden 2015 er min praksis blevet en Bowspring Yoga praksis, da det at bruge og aktivere hele kroppen i øvelserne giver mere mening for mig, både kropsligt og mentalt. Grunden til at Bevægelse er inspireret af Bowspring Yoga – er fordi jeg er i gang med at blive certificeret Bowspring Yoga lærer og ikke vil kalde undervisningen det, før mit certifikat er i hus.

Men jeg har deltaget i adskillige retreats og taget min Bowstorativ Teacher Training med Ditte Bykjærholm Nielsen, Kroppens 10 nøgle punkter hos Ditte Bykjærholm Nielsen og Sisse Dall. Flere Bowspring workshops og  Masterclasses med blandt andre Ditte Bykjærholm Nielsen, Sisse Dall( har igennem de sidste par år taget enetimer med Sisse), Jonathan Boyd, Saskia Griffiths, Christy Punnet, Megan Panchinin og selvfølgelig Desi Springer & John Friend(Grundlæggerne af Bowspring Yoga). Og deltager løbende i kortere og længere workshops og undervisningsforløb med undervisere fra ind og udland. Blandt andet skal jeg på forlænget Bowspring workshop weekend med Desi Springer og John Friend i maj og på 6 dages Bowspring Deep Dive workshop med grundlæggerne i Østrig i juni.

_________________________________________________________________ 

Pilates instruktør : Dorthe Bille Nielsen

Dorthe Bille Nielsen - Pilates

Dorthe er fuldt certificeret klassisk pilates instruktør med over 8 års undervisningserfaring. Hun er godkendt som personlig træner fra the Pilates Standard og tager løbende kurser og workshops for at holde sig opdateret -

 

Dorthe har desuden eksamen i bevægelses anatomi fra læge Ole Købke.

 

Elsker at arbejde med mennesker og følge eleverne i at nå deres mål. Holder af at bevæge sig og være fysisk aktiv.

 ________________________________________________________________

 Yogalærer Anne Marie Thirup Christiansen

 

Uddannelse

200 timers uddannelse i vinyasa hos Lago

300 timers overbygning Prana Yoga Shala (herunder bl.a. yinyoga og restorativ yoga)

50 traditionel tantra hatha yoga, The practice, Bali.

For ti år siden dukkede yogaen op i mit liv, men blev først en mere fastforankret del af min hverdag efter et stressforløb. I dag udgør yogaen en kæmpe del af mit liv og måde at tænke på. Yogaen er mit frirum og helt særlige præstationsfrie sted, der lader mig op, grounder mit system, så jeg er i stand til at forbinde min krop med alt det, der foregår på den øverste etage. Jeg værdsætter yogaen ganske højt, fordi den netop er i stand til at forbinde åndedræt, styrke, smidighed, forståelse af kroppen samt ro i sindet.

Yoga er også en bred og elastisk størrelse, og jeg elsker derfor at kombinere min egen praksis med udfordrende og legende vinyasaflows, styrkende og stabiliserende hatha-sekvenser samt den bløde, rolige og meditative yinyoga. Derfor bærer mange af mine timer også præg af en ofte fusionsagtig tilgang til yogaen, hvor både styrkende, rolige og restorative stillinger indgår.  Mit mål som underviser er at få mine elever til at lytte til deres egen krop, da vi alle er bygget ret forskelligt. En krop skal aldrig tilpasses en stilling, men omvendt skal stillingen tilpasses den enkeltes krop.  Det er ligeså̊ vigtigt for mig, at mine elever ikke kun oplever ”Yoga-gymnastikken” og ”Instagram- venlige stillinger,” men at de oplever åndedrættet, den fysiske praksis og meditative øjeblikke gå op i en højere enhed. Derfor handler mine klasser ikke om at præstere, men om at finde både styrke, ro og nærvær samt et smil på læben uden for megen selvhøjtidelighed.

________________________________________________________________