Betingelser og vilkår

Deltagere du på hold hos Urban Health, vil du automatisk acceptere vores betingelser og vilkår, det er derfor vigtig at du læser dette grundigt igennem

Vilkår og betingelser

Indholdet af denne hjemmeside er for brugerne af hjemmesiden, og bemærk at selv om der kræves teknisk og faktisk nøjagtighed, kan der opstå fejl. Der er ingen garanti for nøjagtigheden eller fuldstændigheden af ​​oplysningerne på hjemmesiden.

Bemærk venligst at Urban Health forbeholder sig ret til at ændre information og indhold på hjemmesiden uden varsel - herunder men ikke begrænset til prisændringer, workshops, tilbagetrækninger og yogaklassebeskrivelser samt de nuværende Betingelser.

Urban Health frasiger sig ethvert ansvar for brugerens brug af hjemmesiden og giver ingen garanti for information på hjemmesiden, og især at hjemmesiden, dens indhold eller hyperlinks er virusfri eller uforurenet. Det anbefales, at du foretager viruskontrol og tager de nødvendige forbehold.

Urban Health frasiger sig ethvert ansvar i forbindelse med forurening eller skade på vira eller elektroniske transmissioner.

Træning på eget ansvar

Deltagere i Urban Healths aktiviteter er på eget ansvar. Du er selv ansvarlig for din egen sikkerhed. Urban Health frasiger sig ethvert ansvar i forbindelse med sygdom, skade mv før, under og efter deltagelse.

Hvis du er gravid, eller hvis der er en anden fysisk eller psykologisk tilstand, der kan være relevant for din deltagelse i Urban Health aktiviteter, bedes du kontakte Urban Health eller læreren, der fører klassen, før du deltager. 

Opbevaring af tøj, sko, tasker og værdigenstande i forbindelse med deltagelse i Urban Health aktiviteter er på egen risiko. Urban Health er ikke ansvarlig for tabte eller ødelagte genstande. 

Ved at deltage i Urban Health aktiviteter accepterer du, at vi kan tage billeder og videoer til markedsføringsmateriale på hjemmesiden og sociale medier

Regler pga Corona.

Der er ikke længere krav om coronapas.

Medbring selv yogamåtte/pilatesmåtte og 1 tæppe.

Medbring vandflaske, da vi ikke længere må servere vand

Afsprit hænder, når du kommer og følg ellers de almindelige guidelines fra sundhedsmyndighederne.

Ønsker du opbevaring af din måtte mv. skal du pakke det forsvarligt ind i en pose med navn. Opbevaring er på eget ansvar og er ikke aflåst.

Afbestilling/aflysning af hold.

Deltagere der har dropin/prøvetime/klippekort kan annullere et hold op til 8 timer før klassen afholdes og før kl. 20.00 om aftenen for de tidlige kl. 7,00 -9.00  morgenhold.

Ved senere aflysning tages et klip fra klippekortet eller der opkræves et Afbestillingsgebyr kr. 100

I sjældne tilfælde af læreren eller lærerens nærmeste familie er syg, eller hvis læreren er i uddannelse eller på anden måde forhindret i undervisning, kan klassen blive aflyst. Vi vil gøre vores bedste for at finde en passende vikar til at undervise i klassen.En e-mail vil blive sendt til de registrerede deltagere.

Hvis en begivenhed og / eller workshop annulleres af Urban Health, får deltagerne pengene tilbage ellers oplyses specielle vilkår under begivenheden/workshoppen.

Tilbagebetaling/returnering.

Introtilbud, holdtilmeldinger, Kontrakter, Medlemskaber, klippekort Gavekort kan ikke refunderes eller overdrages. Alle køb har udløbsdatoer som angivet i købet. Alle køb er personlige og kan ikke overleveres til en anden person.

Registrering og køb af arrangementer, workshops og retreats er bindende og refunderes ikke. Alle køb er bindende og ikke refunderes, og Urban Health kan ikke garantere eller holdes ansvarlig for, om undervisningen skal opfylde deltagernes forventninger og behov.

Køb af fysiske produkter såsom yogamåtter kan refunderes på købers bekostning. Retur af varen skal være inden 14 dage efter modtagelsen af ​​varen. Alle varer skal returneres i deres oprindelige stand og uden emballagebrud

købs- og betalingsbetingelser

Når du køber noget fra Urban Health, accepterer du disse vilkår og betingelser samtidig. Tilmelding til hold ved drop in/klippekort/prøvetimer modtager vi betaling kontant eller via mobilepay 889583.

Alle beløb er angivet og betalt i DKK. 

Ved køb bekræfter du, at du har læst, forstået og accepteret Urban Health Betingelser.

Beskyttelse af personlige oplysninger og sikkerhed

Urban Health videregiver ikke personfølsomme oplysninger eller oplysninger om din person, personlige forhold, brug af produkter, bookinger eller betalingsoplysninger. 

Kun autoriserede medarbejdere, agenter og konsulenter (som har aftalt at holde oplysningerne sikre og fortrolige) har adgang til oplysningerne. 

Urban Health vil aldrig sælge handel, leje, udveksle eller på anden måde dele dine personlige oplysninger med andre personer, firmaer eller organisationer.

 Når du registrerer dig og deltager i Urban Health aktiviteter, abonnerer du automatisk på vores nyhedsbrev. Alle e-mail og nyhedsbreve fra urban health giver dig mulighed for at fravælge modtagelse af fremtidige mails.