Urban Health - Generelt

Hos Urban Health er vores overordnede vision at udbrede akupunktur og kinesisk medicin til Danskerne og gennem en holistisk tilgang øge danskernes livskvalitet og sundhed.

 Vi bestræber os, derfor på at give professionelle kvalificeret behandlinger til alle. Dette betyder for os, at skabe individuelle forløb til vores klienter, som passer nøjagtig til den enkelte. Samt er det vigtig for os, at have et tryghedsskabende behandlingsmiljø, da vores klienter skal føle sig godt tilpas og blive mødt i øjenhøjde, når de er i vores klinik.

Derudover stiller vi høje krav til vores behandlere er veluddannede og brænder for deres felt. Vi forventer, at de forsætter med at videreudvikle sig igennem efter/videreuddannelse og sparring.

Vi spænder vidt i hvad vi behandler, da vores kompetencer og det vi brænder for er forskellige. Vores primærer behandlingsområder er Skades/smertebehandling, kvindelige ubalancer, astma/allergi, autoimmune sygdomme, mave/tarm/ hovedpiner/migræne. 

Vi er i øjeblikket tre behandlere i vores klinik. Vi er RAB – registreret behandlere indenfor Akupunktur, så du kan benytte din sundhedsforsikring og få tilskud via Sygesikring Danmark hos os