Velkommen til Yoga & Pilates

Velkommen til Yoga & Pilates

Yoga Pilates Amager

Er du nysgerrig på at komme i gang med Yoga og/eller Pilates er du landet det helt rigtig sted.

Kom ned i vores inspirerende oase på Amager og deltag på vores Yoga og Pilates hold eller deltag på vores Online Live hold via Zoom. Se hele holdplanen her

Alle kan deltage på vores hold, om du er nybegynder eller øvet. Der vil blive taget godt imod dig af vores dygtige instruktører. Holdene er små max 8 deltagere, så der er tid til den enkelte.

Ønsker du at deltage online. Betyder Live/online, at du kan komme i kontakt med instruktøren undervejs, da det ikke bare er en optagelse eller bliver streamet. Dette mener vi skaber den bedste oplevelse for dig, da du er i trygge hænder hele vejen gennem holdet. Samt holder vi kvaliteten i top.

Tilmelding: Tilmeld dig hold via vores online booking. Klik her

Betaling: sker via mobilepay nr 889583 inden holdet start. Du har mulighed for at købe en prøvetime kr. 50, klippekort kr. 525,00 eller 995,00 eller dropin kr. 120. Se alle vores priser/tilmelding her

Corona Regler: Læs gerne alle vores betingelser for træning her

For at kunne deltage, skal du kunne fremvise Coronapas/Test max 72 timer gammel eller du har været smittet indenfor 180 dage.
Der skal bæres mundbind, når du går rundt i studioet. Kan tages af på måtten. Samt spritte dine hænder, når du kommer
Du skal selv have måtte og tæppe med. Har du ikke en måtte, kan du købe en vores webshop her

Er du nybegynder og tænker hvilket hold du skal vælge ?

Vi får tit dette spørgsmål og det kommer helt an på, hvad du har lyst til at springe ud.

Det kan anbefales at prøve de forskellige hold og se hvad du kan lide og har lyst til at forsætte med. Husk du ikke skal være nervøs for at deltage på nogle hold, da alle kan deltage.

Her er lidt stikord til de forskellige hold:

 • Yoga styrke: Arbejder på styrke og fleksibilitet i hele kroppen. Dette foregår i flow med vejrtrækning
 • Hatha Yoga: Styrkende, fleksibilitet og ro på hovedet. Roligere tempo end styrkende yoga. Dynamisk er der mere flow og Slow Down er der mere ro på.
  • Yin yoga: Fleksibilitet i led og muskler. Ultimativ beroligende yoga, stræk holdes i længere tid, så du kan fordybe dig og understøttes af puder/tæpper, da musklerne ikke må gøre ondt.
  • Vejrtrækning og meditation. Alt det bedste ved meditation og vejtrækning.
  • Pilates - Matwork. Skånsom Styrketræning af hele kroppen
  • Pilates

  Vi glæder os til at se dig på vores hold. Har du yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at skrive eller ringe til os. Mail info@urban-health.dk og tlf: 50252233