Job hos Urban Health

Vi søger i øjeblikket

1 selvstændig Pilates instruktør til mandag

1 selvstændig behandler gerne massør

Læs mere her

_________________________________________________________________

Pilates Instruktør søges til mandag

Vi søger en selvstændig Pilates instruktør til mandag kl. 17-18 Gravid Pilates og kl.18.15-19.15 Pilates Matwork, som ønsker at være en del af vores team.

Hos Urban Health & Yoga, har vi i huset både behandlinger, Yoga & Pilates hold. Holdene er i øjeblikket med max 8 deltagere, men tidligere har vi haft max 10 deltagere på vores Pilates hold. Vores atmosfære er  ”boutique” og vi lægger vægt på kvalitet for deltagerne. Der er pt. mange faste deltagere, som er rigtig glade for pilates.

Vi forventer du er uddannet Pilates instruktør og brænder for dit fag, samt kan arbejde selvstændigt, har fokus på kundeservice og udvikling hos dine deltagere. Udover træning, skal du kunne håndtere vores booking system og tage betaling, som du selvfølgelig bliver oplært i, samt lidt produktsalg.

Vi lægger også stor vægt på, om du passer ind i vores team. I vores team hjælper/sparer vi med hinanden for at gøre vores resultater bedre, samt har vi en åben dialog i dagligdagen for at skabe det bedste arbejdsmiljø. Vi er åbne for at lave workshops eller andre event på kryds og tværs af hinandens faggrupper.

Tiltrædelse: snarest muligt

Aflønning: kr. 200-350,00  Trappeløn. Basis løn kr. 200,00 i timen, kr. 30,00 pr. deltager efter 3 deltagere.

du interesseret send din ansøgning til os pr mail info@urban-health.dk , ønsker du at vide mere er du velkommen til at kontakte os på tlf. 50252233. www.urban-health.dk

__________________________________________________________________