Job hos Urban Health

Vi søger i øjeblikket - 21/7-2023 - Se nedennævnte oplsag

  1. Fysiurgisk Massør/er

Fysiurgisk Massør søges:

Urban Health & Yoga søger en eller flere fysiurgisk massører til lørdage og/eller søndage, som kan være hver, hveranden, tredje eller fjerde weekend. Samt firmabehandling i indre by ( København) 2 gange månedligt, en onsdag og en tirsdag fra kl 10 - 15. 

Der vil på sigt være mulighed for at udvide arbejdsdage til hverdage, hvis dette har interesse. 

Som fysiurgisk massør forventer vi, at du kan tage ved og har en god forståelse af kroppen, samt har flair for at få mennesker til at føle sig trykke og godt behandlet. Har du andre kompetencer er det et plus, men du skal brænde for at give en god massage. Vi ser gerne du er selvstændig 

Der er et godt potentielle hos os til at få opbygget en god kundekreds, vi har eksisteret i mere end 13 år og har et godt flow i forvejen. Det forventes dog også, du selv er frisk på at arbejde på dette, da du er ny i klinikken og det altid tager tid at få en fast kundekreds.

Du indgår fuldstændig i vores team, hvor vi stiller alt til rådighed for dig, briks, olie, lagner, systemer, markedsføring mv. Dog hvis du laver andre behandlingsformer, det kræver speciel udstyr skal du selv sørge for dette.

Urban Health & Yoga, har eksisteret som klinik siden 2010 på Amager, hvor de primære behandlingsformer er Akupunktur, Kinesisk Medicin, Laser, Massage og Japansk Facelifting. I 2019 udvidet vi med yogastudio.   

Krav til dig:

Som minimum uddannet massør, gerne RAB, samt supplerende uddannelser eller interesse for at opdatere din viden og gøre dine behandlinger bedre.

Du er positiv og imødekommende

Du synes det er fedt at arbejde med mennesker og glad for at være massør.

Du ønsker at have indflydelse på din hverdag og arbejde selvstændigt

Har du lyst at søge jobbet eller ønsker mere information, så er du velkommen til at ringe eller maile.

Løn efter kvalifikationer

Mail: info@urban-health.dk

Telefon: 50252233

Mvh Urban Health

Mette Storm Aufeldt / Laura Karslund

______________________________________________________

 

____________________________________________________