Job hos Urban Health

Vi søger i øjeblikket - 13/1-2022 - Se nedennævnte oplsag

  1. Fysiurgisk Massør
  2. Yogalærer

Fysiurgisk Massør søges:

Urban Health & Yoga har fået en ledig plads, da vores tidligere massør har søgt nye udfordringer. Vi søger derfor en ny massør, har du andre kompetencer er det et plus, men du skal brænde for at give en god massage. Vi ser gerne du er selvstændig 

Du skal have lyst til at arbejde 2-4 gange ugentligt. Arbejdstid og dage er noget vi planlægger sammen, dog skal du vide, at tirsdag, torsdag, fredag og lørdage er de ledige dage.   

Der er et godt potentielle hos os til at få opbygget en god kundekreds, vi har eksisteret i mere end 10 år og har et godt flow i forvejen. Det forventes dog også, du selv er frisk på at arbejde på dette, da du er ny i klinikken og det altid tager tid at få en fast kundekreds.

Du indgår fuldstændig i vores team, hvor vi stiller alt til rådighed for dig, briks, olie, lagner, systemer, markedsføring mv. Dog hvis du laver andre behandlingsformer, det kræver speciel udstyr skal du selv sørge for dette.

Urban Health & Yoga, har eksisteret som klinik siden 2010 på Amager, hvor de primære behandlingsformer er Akupunktur, Kinesisk Medicin, Laser, Massage og Japansk Facelifting. I 2019 udvidet vi med yogastudio.   

Krav til dig:

Som minimum uddannet massør, gerne RAB, samt supplerende uddannelser eller interesse for at opdatere din viden og gøre dine behandlinger bedre.

Du er positiv og imødekommende

Du synes det er fedt at arbejde med mennesker og glad for at være massør.

Du ønsker at have indflydelse på din hverdag og arbejde selvstændigt

Har du lyst at søge jobbet eller ønsker mere information, så er du velkommen til at ringe eller maile.

Mail: info@urban-health.dk

Telefon: 50252233

Mvh Urban Health

Mette Storm Aufeldt / Laura Karslund

______________________________________________________

Er du Yogalærer og kan undervise i Yin Yoga, flow/hatha, Gravidyoga, Efterfødselsyoga. Vil du være en del af vores Urban Health & Yoga team, Amagerbrogade 255, 2300 København S.

Vi søger en eller flere yogalærer til at varetage nedennævnte hold

Urban Health og Yoga har i mere end 11 år haft akupunktur og Massage klinik og i 2019 udvidet med en skøn yogasal, hvor vi kører hold på max 9 deltagere. Vi går op i, der skal være tid og nærvær til den enkelte elev, samt at vores elever skal føle sig godt hjemme og få kvalitet for pengene. Dette er hvad vi er kendt for som behandlere og vil gerne videreføre dette i vores udvidelse.

Vi går op i, at der er et positivt arbejdsmiljø med god kommunikation og frihed til at være kreativt. Eksempelvis, hvis du også har lyst til at lave workshops, kan du gøre det hos os også, samt trække på vores kompetencer, det står frit for. 

Vi søger yogalærer til følgende hold 

3 hold Tirsdag fra kl. 17.00 -18.15 ( Yin Yoga ) og 18.30 – 19.30 ( Yoga Styrke(flow) – 19.45-20.45 Gravid yoga

2 hold fredag kl. 7-8.00 (Yogastyrke) og  8.15-9.30 ( Yin Yoga)

EfterfødselsYoga forløb 8 uger ligges ofte formiddag ved 10 tiden, da kan planlægges

Udover at undervise, skal du fremmøde elever, samt tage betaling for dem, det foregår i CBITbooking.dk system, som du selvfølgelig vil blive sat inde i.

Lønnen efter kvalifikationer

Vi forventer

  • Du er uddannet Yogalærer, gerne i flere typer da vi helst vil have to hold i træk med samme lærer.
  • Du kan lide at undervise og tage dig godt af vores elever
  • Du er mødestabil
  • Du brænder for dit fag

Opstart gerne hurtigst muligt

Er du interesseret så skriv gerne til os på info@urban-health.dk. www.urban-health.dk, tlf: 50252233

____________________________________________________